Home / Lajme / Dhënia e Ujmanit, lobimi në Francë i Hashim Thaçit!VIDEO

Dhënia e Ujmanit, lobimi në Francë i Hashim Thaçit!VIDEO

About admin

x

Check Also

Një lajm i gëzueshëm dhe historik për shqiptarët vjen nga SHTËPIA E BARDHË

Nga: Ramazan Bekteshi Një lajm i gëzueshëm dhe historik për shqiptarët vjen...