Home / Histori / DALMATIA ET ALBANIA – Për ata që kanë mendim ndryshe

DALMATIA ET ALBANIA – Për ata që kanë mendim ndryshe

Monedhë Ilire

Për të gjithë ata që kanë mendim ndryshe, po ju publikojmë një monedhë e cila tregon qartë lidhjen e fortë mes dy vendeve që dikurë ishim një.
Dalmacia (Kroacia) dhe Shqiptaria janë të një rrace ILIRE.

Dalmatia et Albania

About admin

x

Check Also

FUSHATË SLLAVOFILE ndaj GUCISË.

Nga Rexhep DEDUSHAJ, Historian. New York – SHBA Dihet se Krahina e...