Home / Lajme / Daçiq “Selamë“ Thaçit, Ti E Din Mirë Se Ne Çka Kemi Biseduar Për Kosovën

Daçiq “Selamë“ Thaçit, Ti E Din Mirë Se Ne Çka Kemi Biseduar Për Kosovën


Ministri i Jashtëm i Serbisë, Ivica Daçiq tha sot se Beogradi dëshiron një di alog me Prishtinën me një rezultat që do të gara ntonte paqe dhe stab ilitet të qëndrueshëm.

Ai iu është përgjigjur deklaratës së presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, i cili tha dëshiron di alog, por, që rezultati do të ishte njohja e Kosovës ose asgjë.Sipas Daciq, në rast se Serbia duhet që të vendos për njohjen e Kosovës, apo për “asgjë”, atëherë ata të do preferojnë këtë të fundit.Ministri i Jashtëm i Serbisë, Ivica Daçiq tha sot se Beogradi dëshiron një di alog me Prishtinën me një rezultat që do të gara ntonte paqe dhe stab ilitet të qëndrueshëm. Ai iu është përgjigjur deklaratës së presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, i cili tha dëshiron di alog, por, që rezultati do të ishte njohja e Kosovës ose asgjë.Sipas Daciq, në rast se Serbia duhet që të vendos për njohjen e Kosovës, apo për “asgjë”, atëherë ata të do preferojnë këtë të fundit..

About admin

x

Check Also

Një lajm i gëzueshëm dhe historik për shqiptarët vjen nga SHTËPIA E BARDHË

Nga: Ramazan Bekteshi Një lajm i gëzueshëm dhe historik për shqiptarët vjen...