Home / Të ndryshme (page 9)

Të ndryshme

PËRSE VUAN KOSOVA PËRSE VONOHET STATUSI I SAJ?!

Shkruan: Xhemil ZEQIRI (Për fatin ton të keq vazhdon të jete aktuale) Po bëhen pesë vjetë pas përfundimit të luftës çlirimtare,dhe hyrjes së trupave ndërkombëtare në Kosovë dhe, instalimi i administratës ndërkombëtare të UMNIK-ut. Jemi dëshmitarë të situatave tejet të disfavorshme ...

Read More »

3 GËNJESHTRAT ME BRIRË!

Sami Kurteshi 12 Nëntor2019   LVV nuk ka bërë asnjë ankesë në Gjykatën Supreme të Kosovës për përfshirjen e votave të ardhura nga Serbia në rezultatet e votimit më 6 tetor 2019. LVV në çdo formë e ka luftuar këtë ...

Read More »

  Arflet Selmani 12 Nëntor 2019 Të dyja shtetet shqiptare, kanë prioritete dhe qëllime të tjera, kryesorja ndër ta është anëtarësimi në BE. Në asnjë mënyrë, nuk duhet që qëllimet tona primare t’i zëvëndësojmë me të tjera, sepse pastaj do ...

Read More »

Dokument/ Rama kërkon të heshtim; për miellin kancerogjen, që Batoni e Hashimi na sjellin nga Serbia

19/08/2019    Dokument/ Rama kërkon të heshtim; për miellin kancerogjen, që Batoni e Hashimi na sjellin nga Serbia Po i kujtojmë kryeministrit, që bëhet edhe avokat i punëve të pista me importin e miellit gjatë pushtetit Berisha-Meta, se miellin kancerogjen ...

Read More »

EJANI NA VOTONI DHE SHKONI KU TË DONI!

Abdulla Mehmeti Thirrje politike moderne ndër shqiptarët   Partitë politike të shqiptarëve në Maqedoni, pasi e ndihmuan pushtetin dhe nëntokën kriminale sipas strategjisë sllave për shpërnguljen e shqiptarëve në botën e jashtme dhe pastrimin etnik të trojeve të tyre, tani ...

Read More »

TRINITETI YNË KOMBËTAR

Xherab Rudi Xherabi – POETËT JANË MURGJIT E FJALËS -Poezitë janë këngët e poetëve- -i të gjithë shqiptarëve, i të gjithë brezave, që kaluan dhe mbijetuan të gjithë shekujt.- Në emër të Atdheut tonë të shejt GJuhës sonë të artë ...

Read More »

SUKSESET E DUI-t!

Medai Shaholli Këto ditë vjeshte në prag të zgjedhjeve të partiake brenda DUI-t, si zakonisht mbledhin aktivistët dhe militantët e tyre për të promovuar dhe propaganduar lëvdatat e tyre politike para simpatizantëve integristë shqiptar. Ja kështu ndodh me integristët, ata ...

Read More »

Alarmuese skenar serbo-turk për largimin e shqiptarëve nga Kosova për në Turqi!

Sot kam marrur me dhjetra njoftime mbi qarkullimin e një faksimili “Top Secret 2” të shtetit të Serbisë, nga miq bashkëluftëtar e bashkveprimtar të çështjës kombëtare, mes tjerash në atë faksimil të shkruar në gjuhën serbe, unë edhe pse s’jam ...

Read More »

Libri “Polemika, intervista, debate dhe letra” të autorit Xhemil Zeqiri

Kritika letrare  Nga shkrimtari Mirsad Kuteli  Libër që sjell dëshmi për shqiptarët   Autori i librit “Polemika, intervista, debate dhe letra”, Xhemil Zeqiri, shquhet për krijimtarinë e tij letrare me motive të atdhedashurisë. Zeqiri lindi në Tetovë. Një kohë të ...

Read More »