Home / Të ndryshme (page 4)

Të ndryshme

Avdi Ibrahimi PARATHËNIA Një bashkëbisedim me lexuesin “Nëse ka ndonjë libër që do ta lexosh, por nuk është shkruar akoma, atëherë duhet ta shkruash ti“ – Toni Morrison Libri “ KOMANDANT JETË HASANI Heroi që i bashkoi pushkët e Ilegales ...

Read More »

Mosrespektimi i LANÇ-it nuk është rastësi, është perspektivë

 Dilaver Goxhaj Pata shkuar këto ditë në Himarë. Ishte ora rreth dhjetës, koha kur zakonisht moshat e thyera, pas një freskimi në det shkojnë në kafentë afër bregut të detit, ku pinë kafe e tregojnë histori të ndryshme. Bëheshim gati ...

Read More »

Kërkohen hetime për “milionat e lobimit” Prokuroria s’bën zë

12/07/2019   Ministria e Integrimeve Evropiane do t’i paguaj 22 mijë euro çdo muaj kompanisë franceze të lobimit “Majorelle”. Shuma të mëdha nga buxheti do t’i paguhen edhe kompanive tjera lobuese që janë kontraktuar për vetëm tre muaj. Këto kontrata ...

Read More »

Shkruan: Fadil SHYTI NUK JANË NJËSOJ ! ​ Enver Shqipoja​ shqiptarisht, ligjerisht​ ka burgosur por, edhe vrarë​ …veçse pak…​ pa mëshirë:  debilë e debile…​ shkijë  dhe  grekofilë…​ shkina dhe grekofile…​ servilë  dhe servile…​ katilë  dhe katile…​ ​ …Dhe, ka bërë ...

Read More »

Britania do të sekuestrojë floririn e Ilir Metës në bankat e saj dhe Komunuellth, e fut në listë bashkë me oligarkët rusë, Gjukanoviçin e Gruevskin

 MARCH 20, 2018 Eskpertët britanikë që po ndihmojnë në gjurmimin e pasurisë së politikanëve, zyrtarëve, prokurorëve dhe gjyqtarëve shqiptarë nëpër bankat e Mbretërisë së Bashkuar, kanë startuar në Londër në gjurmë të floririt të Ilir Metës. Bashkë me FBI dhe ...

Read More »