Home / Të ndryshme (page 19)

Të ndryshme

Mor ti miku im, i papërmirësueshëm, Muri Ademaj!

Shkruan: Fadil Shyt Sipas atyre “gjentelmenëve” të errësirës,-“me demek”,i paske “infektuar” me ateizëm! Heu, “Jazëk, të qoftë , he “qafir”, i alabanistanit! -Nuk kishe ti, tjetër punë aty;- veç të shkoje me ua thënë të vërtetat! A paske harruar ti, ...

Read More »

Portretizim karakterësh kohore

Shkruan: Avdi Ibrahimi   Kujtesa nga veprimet intelektuale nuk më tradhtoi kurrë, kjo më bëri të mundshme njëkohësisht më dha mundësin të krahasoj aty për aty sjelljet dhe veprimet që bënin në kohë ilegaliteti në vitët e shkuara kur gjysma ...

Read More »