Home / Të ndryshme (page 18)

Të ndryshme

Gazeta e New York-ut e vitit 1886

 Naim Bey Frashëri po përkthen poemat e “Iliada dhe Odiseja” mar nga MEKULIPRESS.INFO  – 26/10/2017 Kjo është në një kopje dixhitale (foto më poshtë) shumë interesante e gazetës së New York-ut të vitit 1886-të e cila i ka dedikuar disa ...

Read More »