Home / Të ndryshme (page 14)

Të ndryshme

Bardhyl Mahmuti: Hoxhallarët shqiptarë në UDB

Prill 12, 2019 Është e kuptueshme se këta teologë të “marksizëm-leninizmit jugosllav”  kurrë “nuk kanë ndjerë emocione më vonë, kur dikush i identifikonte me Skënderbeun”. Prandaj, është edhe më e kuptueshme se pjella e një edukimi të tillë ka si ...

Read More »

Letër publike Dick Martyt

  Z. Marty, Më 31 tetor 2018, kur në librarinë “Payot” të Lozanë u bë përurimi i librit tuaj i titulluar “Une certaine idée de la justice- Tchétchénie-CIA-Kosovo-drogue” (Njëfarë ideje për drejtësinë – Çeçenia, CIA-Kosova-droga) ju dhurova librin tim dhe ...

Read More »

DUAM NJË VARR PËR BEHAJDIN ALLAQIN!

Sheradin Berisha Në 56 vjetorin e lindjes së Behajdin Allaqit (07.04.1963 – ?.?.1998), kërkojmë nga Shtabi Lokal i UCK-së në Drenoc, (vendi ku u ndalua për herë të fundit Behajdini më 11 qershor 1998) të dëshmojnë për rrethanat e arrestimit ...

Read More »

RINIA E SKLLAVERUAR NË KOSOVË!

Blerim Metaj   Të shkruash mbi sfidat e rinisë shqiptare në Kosovë nuk është gjë e lehtë pasi që sipas statistikave zyrtare mbi 60% të strukturës së shoqërisë shqiptare në Kosovë është rini. Pra rinia përbën një pjesë dhe një ...

Read More »