Home / Të ndryshme (page 10)

Të ndryshme

19) AFORIZMA, SUGJERIME DHE MAKSIMA

Shkruan: Zeqir DURAKU 1. Njeriu është i fortë SI GURI dhe, është ma i fortë …edhe sesa GURI; veçse, është edhe ma i dobët …edhe sesa NJË FLLUSKË UJI !?! 2. Jo nga mençuria e tij, njeriu SHPRESON dhe BESON, ...

Read More »

Letërkëmbim me Fadil Shytin!

Avdi Ibrahimi Në bllokun e shënimeve gjeta këtë letërkëmbim me shokun Fadil Shytin, për habin time kisha harruar në fund ta shënoj datën e letërkëmbimit! Duke lexuar shkrimin e atdhetarit Fadil Shyti në Facebook: “Heroizëm i heshtur i popullit tone ...

Read More »

Adnan Sadik Shyti (25.5.1978 – 29.5.1999)

(Shkrim i ribotuar) Dëshmorët Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, banorët e fshatit Ashlan i kanë dhënë 4 dëshmorë dhe 16 martirë. Duke qenë një pikë e lartë natyrore strategjike dhe falë gatishmërisë së trimave për të çliruar atdheun, ky ...

Read More »

Ditar: Dekë e dasmë në një ditë

Shkruan Avdi Ibrahimi (Përkujtesë: U bënë 29 vjet nga ndërrimi jetë, i më të dashurit tone babait Beqir (Selim) Ibrahimi) Ndoshta jeta do të kishte një emër tjetër, nëse nuk do të kishte gëzimin edhe dhimbjen. Nëse nuk do të ...

Read More »