Home / Shëndetësi (page 5)

Shëndetësi

Mrekullia shegë dhe lëkura e saj, si ta ruajmë Blerina Bombaj, dietologe klinike Shegët, pasi i qëroni mund t’i ruani në qeska të vogla në ngrirje deri në 3 muaj. Kështu mund t’i përdorni edhe në kosin e mëngjesit, në ...

Read More »

PËRDORIMI I ARRAVE TË NJOMA PËR ILAÇ

Musa XH Musai   PËRDORIMI I ARRAVE TË NJOMA PËR ILAÇ Arra e vendeve tona kanë shtrirje të madhe gjeografike në gjithë hapësirën e Gadishullit Ilirik. Arra si dru ka pamje impozante, është bimë drurore, e cila gjen përdorim shumë ...

Read More »

Unë kam vaksinën kundër kancerit

Shuajp Kraja: Unë kam vaksinën kundër kancerit Nga Anxhela Ferra Shuajp Kraja është shkencëtari i parë shqiptar, shpikja e të cilit ka marrë patentën europiane. Dhe është pikërisht, krijimi i vaksinës kundër kancerit, me të cilën emri i profesorit nga ...

Read More »