Home / Opinion (page 9)

Opinion

Kolonel Dilaver Goxhaj, “BETEJA E KOSHARES” (I) – Institucionet shtetërore në Kosovë të dala nga lufta ngriten një Gjykatë Ndërkombëtare të Posaçme kundër Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës që çliroi Kosovën! Qëllimi?

Prill 22, 2019 Kolonel Dilaver Goxhaj njëri ndër ekspertët më të shquar të Ushtrisë shqiptare, ushtaraku pedagog dhe ish-zv.shef i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së në shkrimin e sotëm kritik sjellë fakte të reja, sqarime profesionale mbi ushtrinë shqiptare dhe, ...

Read More »

34 VJET PA ZOT SHTËPIE!

Gjon Bruçi Në pamundësi për të depërtuar në shtypin borgjez:   11 prill 1985 ! Shqipëria mbajti frymën, përkuli Flamurin dhe veshi rrobën e zisë! Kishte vdekur Prijësi, Krenaria Kombëtare, Rilindasi i kohëve moderne, Burri më i madh i shekujve ...

Read More »

Zanafilla e rrënjeve tona Pellazgo-Shqiptare

Avdi Ibrahimi Shkruan: Avdi Ibrahimi Miti i Krijimi sipas besimit pellazg lindi nga Fjala/Fryma e Zoti-Dritë (2) Ttema të cilën po trajtojmë dhe çfarë mendimi kanë dhënë studiuesit më krijon logjikën se Perënditë e jetës dhe gjithësisë (dielli, toka, hëna, ...

Read More »