Home / Opinion (page 8)

Opinion

Dy laperat!

Maj 3, 2019 Kimete Berisha 1. Çka të flet-rren. Por, fati i Hashim Thaçit është ‘më i vjetër’ se ai vet dhe ja që erdhi dita kur çdo gjë po ndyshon për të, aq shumë dhe aq papritur. Tani kanë ...

Read More »

Zgjedhjet presidenciale në Maqedoninë e Veriut

 29-04-2019    Abdulla Mehmeti AGJENDAT SERBE DHE RUSE NUK MUND TË JENË TË PRANUESHME PËR POPULLIN SHQIPTAR NË MAQEDONINË E VERIUT (Mbi filozofitë politike tepër të vjetruara, të deklasuara, jodemokratike, antihistorike dhe të pafuqishme për t’ia lënë kësaj radhe “këmbët e ...

Read More »

“BETEJA E KOSHARES” (II)

Gjeneral, ka dava Kosharja! Dilaver Goxhaj 27- 02 – 2019 Në të gjitha intervistat, analizat, shkrimet e ndryshme dhe debatat që janë zhvilluar dhe po zhvillohen sot e dhjetë vite resht rreth veprimtarisë luftarake 70 ditore prej Br.138 të UÇK-së, ...

Read More »