Home / Opinion (page 49)

Opinion

Erdogani, ky prishës i unitetit shqiptar

28 SHKURT, 2017 Hajro Limaj Para disa ditësh shkova në Spitalin Amerikan për t’u konsultuar me dy mjekë ortopedë turq: profesor Kenanin dhe doktor Ënder, të cilet prej vitesh punonin në këtë spital. Kur shkova në paradhomën e profesorit, me ...

Read More »

Demarkacioni s’kalon për asnjë çmim

  23.02.2017 Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje! (LV), Donika Kadaj-Bujupi, ka bërë me dije se kjo lëvizje do ta kundërshtojë fuqishëm rikthimin e demarkacionit në Kuvend. Ajo ka thënë se versioni aktual i demarkacionit me Malin e Zi nuk do të ...

Read More »

Letër publike popullit të Kosovës 08.01.2017 Prof. Dr. Hakif Bajrami Popullit t’i thuhet e vërteta “Popull i nderuar, pushteti që të rrenë nuk të duhet fare. Ndërroje!” / Çarli Çaplini Kemi luftuar kundër Serbisë okupatore, por prapë politikanët servilë na ...

Read More »

Analiza: Pse ishte diktator Enver Hoxha?!

KMA NEWS Nga Xhemal Shehu, Dhurata Bruçi PSE ISHTE “DIKTATOR” ENVER HOXHA E dashur shoqja jonë Basak,(gazetare pranë EMEP, Turqi) ju keni kërkuar të dini se pse Enver Hoxha quhet “diktator”…? … Meqenëse koha që kishim në dispozicion ishte e ...

Read More »