Home / Opinion (page 48)

Opinion

KUSH JANË MAQEDONËT? KUSH ËSHTË MAQEDONIA?

Mars 26, 2017  Shkruar. Osman S.Ziberi Maqedonia,një shtet me më pak se dy milion banorë,i shkëputur nga ish federata jugosllave që mbijetoi falë Shqipërisë dhe konjukturave të favorshme me shpërndarjen dhe shkatërrimin e republikave tjera,arriti të fitojë pavarësinë e sajë ...

Read More »

Ra kjo plagosje dhe u pamë

 / Xhevat Bislimi: Ra kjo plagosje dhe u pamë Xhevat Bislimi 19/03/2017 A 18/03/2017 Plagosja e jugokosovarit, Azem Vllasi, nxori ne siperfaqen e Kosoves shqiptare gjithe llumin e jugonostalgjikeve dhe koloboracionisteve ne krimet kunder popullit shqiptar… Me debatet, me shkrimet, ...

Read More »

XHELATI NUK BËHET ALEAT!

   19/3/2017 Abdulla Mehmeti (Bashkëfajësia e subjekteve politike të shqiptarëve në Maqedoni dhe rishqyrtimi i partneritetit me subjektet politike joshqiptare me të kaluar kriminale)     Të jesh aleat dhe partner në qeveri, me një subjekt politik përfaqësuesit e të cilit janë ...

Read More »

Një letër për Enver Hoxhën

Një letër për Enver Hoxhën Nga Xhek London Politikanët sot ta kalojnë ty. Këta janë shumë, po shumë… të pasur, po shumë fare ama ! Ja fjala vjen, vila jote shtetërore në bllok më duket si kasollja në muzg e ...

Read More »

Kodoshët e historisë

March 17, 2017  Nga Arkiva Prej disa ditësh është ndezur një debat i paparashikuar për ndalimin e filmave të realizuar në kohën e diktaturës. Në fakt, kjo trashëgimi është e vetmja që kemi në fushën e kinematografisë dhe që ka ...

Read More »

Rrjeta e merrimangës së zezë ruso-arabe

  Abdulla Mehmeti A janë të vetëdijshëm disa politikanë të ri shqiptarë në Maqedoni, sa të vegjël, të pafuqishëm dhe të manipuluar janë karshi Merimangës së zezë antishqiptare, të cilës i janë futur në rrjetë, me formimin e lëvizjeve politike ...

Read More »