Home / Opinion (page 47)

Opinion

Kryetarit të LR-PDSH-së z. Zijadin Selës XHELAL ZEJNELI·01.05.2017 I nderuar Zijadin, Shumë shqiptarë, kudo që janë, në Shqipëri, në Kosovë, në Kosovën Lindore (Preshevë, Bujanovc, Medvegjë), në Maqedoni, në Mal të Zi, në Çamëri dhe në diasporë – në Evropë ...

Read More »

MESAZHI I DËSHMORËVE !

   Nga Gjon Bruçi Me rastin e 5 majit – Në ditën e 5 majit, ndërsa përulemi me respekt të thellë para kujtimit e veprës së Dëshmorëve, le të kthejmë për një çast imagjinatën tonë tek fragmente të jetës e ...

Read More »

Z.Ivanov, shqiptarët janë Maqedonia e lashtë

March 3, 2017 Përgatiti: Valter KOXHAJ Nëse maqedonia sot është në një krizë identiteti dhe kërkonë të vërtetoj një trashëgimi historike pa marrë parasysh shqiptaret gabon. Kjo është e pamundur historikisht dhe nuk mund te bëhet nga sllavët apo edhe bullgarët, ...

Read More »

KUSH KËRKON VDEKJE PËR SHQIPTARËT?

(Organizatat terroriste me frymë çetnike defilojnë hapur në Maqedoni) Abdulla Mehmeti Ngjarjet e fundit në Maqedoni dhe disa shtete të tjera ballkanike, janë të orkestruara dhe dirigjuara nga një qendër e njëjtë. Shfaqja në skenë e disa organizatave terroriste me ...

Read More »

NUK ËSHTË SHKOLLË, SHKOLLA

XHELAL ZEJNELI·12.03.2017 – në të cilën nxënësit humbin orë për shkak të mosardhjes në shkollë, të mësuesit, të arsimtarit apo të profesorit; – në të cilën zëvendësohen orët dhe bashkohen dy klasa; – në të cilën nuk e përsërit vitin ...

Read More »