Home / Opinion (page 46)

Opinion

o Trullana o te mjerë.

Gëzim Mekuli Trullana! Keni shpresuar në propagandën e quislingëve të Kosovës se sot do të pranohet Kosova në Interpoll? Trullana, po kush e pranon një shtet që është në luhatje nëse do i falë armikut të tij 30% apo 35% ...

Read More »

NJË MONOGRAFI ME VLERË HISTORIKE

Dilaver Goxhaj (Diskutim për librin “Përjetësia e dyfishtë”, me autor Bedri Islami) Bedri Islami para se të shkonte në emigracion ka pasur bashkëpunim të vazhdueshëm me shtypin e përdritshëm, sidomos me gazetën “Zëri i Popullit”. Por si shkrimtar, Bedri Islami ...

Read More »

Kulmi i sharkisë!

 imete Berisha E pas setrës, shkrirja me vazhdu m’e t’ju zgjeru prej majës t’kresë, nëpër bira të hundëve e deri te thembra. Rusët i kanë bestytnitë identike njësoj si ne, si m’u pas rritë bashkë me ta, për shembull ata ...

Read More »

Shkruan: Fadil SHYTI ME ENVER SHQIPON KRENOHEJ DHE KRENOHET SHQIPËRIA, KRENOHESHIN DHE KRENOHEN SHQIPTARËT DHE NJERËZIA! -Përvjetorë, që s´harrohen kurrë! Me rastin e 110 vjetorit të lindjes të Enver Shqipos. “Nga afër Enver Hoxhën e njoha në Moskë, kur ai ...

Read More »