Home / Opinion (page 45)

Opinion

S’ka më mirë se në atdhe

19 Dhjetor 2018 Shkruan: Avdi Ibrahimi (Ditar) Oshëtin furishëm zëri i Adem legejndarit nga varri, mos i lësho TROJET SHQIPTARE O LUM SHQIPTARI! Atdheu ynë Shqipëria e bashkuar është vetë jeta e jonë e përbashkët mbarkombëtare, është ajri i frymarrjës sonë, ...

Read More »

Teoria Maltusiane e Edi Ramës.

Nga Dilaver Goxhaj Gjatë grevave studentore të këtyre dy javëve të para të muajit dhjetor 2018 , kryeministri Edi Rama, duke u munduar të sfidoi sa është e mundur kërkesat e studentëve, doshta nga padija apo pa dashje, ka nxorrë në pah ...

Read More »

LAVDI USHTRISË SË SIGURISË SË KOSOVËS

Dilaver Goxhaj 14 Dhjetor 2018 E përshëndes me gëzim miratimin nga Kuvendi i Kosovës Projektligjin për Ministrinë e Mbrojtjes, Projektligjin për Forcën e Sigurisë së Kosovës si dhe Projektligjin për shërbim në Forcën e Sigurisë së Kosovës, sot më 14 dhjetor ...

Read More »

Çfarë pune bën Edi Rama?

Artan Kristo 14 Dhjetor 2018 Çfarë pune bën Edi Rama? Nga Artan KRISTO “Shpirt i babit, mos harxho kohën gjithe ditën në “Fejsbuk” e “Instagram”! Eshtë kohe e hubur kot. Nuk të japin asgjë rrjetet sociale! Puno për mësimet!”, qortova edhe sot ...

Read More »