Home / Opinion (page 44)

Opinion

SHPËRDORUESIT E BESIMIT TË UÇK-SË!

Shkruan: Avdi Ibrahimi E rëndë dhe e trishtuar është për mua, dita kur shkoj në Bankë për të marrë Pensionin Personal të Veterani-Luftëtarë të UÇK-së, më parë do të doja një punë, sesa, kur  detyrohem të shkojë të marrë këtë ...

Read More »

PARADOKSI SHQIPTAR

Shkruan: Medai Shaholli Aktuale, Opinion Nga temat pak ose aspak të trajtuara në Maqedoni është edhe ajo profilizimit dhe pozicionimit të partive politike në spektrin politik. Të gjitha subjektet politike shqiptare në Maqedoni, janë pozicionuar djathtas. Nuk ka asnjë asnjë parti ...

Read More »

Shokuese. Në Kralevë stërviten grupet terroriste në emër të Islamit 12 November, 2016 0 Nga Daim Hiseni, Kryetar i SHVL të UÇK-së Në mungesë të institucioneve tona të shëndosha, në mungesë të funkcionimit të drejtësisë dhe shtetit ligjor në njërën ...

Read More »

Jam Shqipdoni, Zot në Trollin tim.

 “Qemal Stafa” tablo nga Bukurosh Sejdini. Viti i punimit 1964. Shkruan: Avdi Ibrahimi Shqipdoni, kishte mësuar në filozofinë e Sokratit në lidhje me “mosdijen e mësuar” ,-ai thoshte: “di se nuk di asgjë”. Por,  në (sh.XV). filozofi dhe teologu i ...

Read More »

KOSOVA PËRBALLË DESTRUKSIONIT SERB

Uashingtoni dhe Berlini duhet të kërkojnë nga Beogradi:  ta shlyejë Kosovën nga kushtetuta e Serbisë;  të mos veprojë në skenën ndërkombëtare për parandalimin e njohjes së Kosovës nga vendet të cilët akoma nuk e kanë njohur;  të ...

Read More »

GABOI KRYEMINISTRI SHQIPTAR EDI RAMA

Xhevat Gjini  (Nuk mori pëlqimin e Hoxhajt,  Buzhalës,  Pallaskës dhe sojit te tyre jugokosovarë, për të folur në emër të  Kosovës  së tij!) Shqiptarët e gjithe Shqiperise së katër vilajeteve në Iliri (Ballkan) që nga Shpallja e Pavarësise së Shqipërise ...

Read More »

Ua prezantoj hartat e gjetura në Zvicër, ku Çakorri e Zhlebi janë me Kosovën   Shkruan: Ali K. Kelmendi Letër e hapur liderëve politikë dhe deputetëve të Kuvendit Juve liderë, qeveritarë, deputetë dhe, të gjithë ata që e mbështesin demarkacionin ...

Read More »