Home / Opinion (page 40)

Opinion

“Katundarët politik”

Gëzim Mekuli 30-01-2017 Debat i ulët, e jologjik, është duke u zhvilluar në mediat shqipe. Për ecajaket politike të shqiptarëve në Maqedoni po mbizotron mendimi, dhe po ndërtohet përshtypja politike, se shqiptarët dhe partitë politike shqiptare në Maqedoni po synojnë ...

Read More »

Një shtatore për Rugovën në Tiranë

Më 21 janar 2016, Partia Demokratike i kërkoi Parlamentit tonë të miratonte ngritjen e një shtatoreje të Ibrahim Rugovës, në qendër të Titranës. Nuk është hera e parë që PD-ja e shtron këtë kërkesë, pasi ajo, disa kohë më herët ...

Read More »

TRENI RUS DHE POLITIKA LUFTËNXITËSE E SERBISË

XHELAL ZEJNELI·16.01.2017 Pas kërkesës për arrestimin e Ramush Haradinajt, Serbia ndërmori një akt tjetër provokues ndaj Kosovës – e nisi në Mitrovicë trenin rus, me mbishkrime çetnikësh. Midis tyre, edhe me mbishkrimin “Kosova është Serbi“. Lidhur me rastin e sipërthënë, ...

Read More »

ÇËSHTJA SHQIPTARE NË MAQEDONI – RETROSPEKTIVA E NJË DËSHTIMI XHELAL ZEJNELI 11.01.2017 Platforma politike e hartuar nga BDI-ja, nga Rilindja me Besë (Lëvizja Besa) dhe nga Aleanca për Shqiptarët (LR-PDSH-ja) dëshmon se çështja shqiptare në Maqedoni, që nga viti 1991 ...

Read More »

ÇËSHTJA SHQIPTARE NË MAQEDONI – RETROSPEKTIVA E NJË DËSHTIMI XHELAL ZEJNELI 11.01.2017 Platforma politike e hartuar nga BDI-ja, nga Rilindja me Besë (Lëvizja Besa) dhe nga Aleanca për Shqiptarët (LR-PDSH-ja) dëshmon se çështja shqiptare në Maqedoni, që nga viti 1991 ...

Read More »

PËRGJIGJE NË LIDHJE ME PYETJEN PUBLIKE

Nga Prof. dr. Vebi Xhemaili Përgjigje: Abdullah Mehmeti ,,ÇFARË SHKRUAN SOT NJË OPINIONIST SHQIPTAR??? ,,Qytetarët e Republikës së Maqedonisë, populli maqedonas, populli shqiptar, si dhe qytetarët që jetojnë në kufijtë e saj, të cilët janë pjesë e popullit turk, popullit ...

Read More »

Shkruan: Fadil Shyti   LIRI PËR KOMANDANT LIRIDONIN E KOSOVË-SHQIPËRISË, RAMUSH HARADINAJ! (Të shqetësuar nga arrestimi i Komandantit të UÇK-së, Ramush Haradinaj, -i zgjodha këto komunikime me dy nga miqtë e mi atdhetarë, në faqet e FB-së)   Nga Flori ...

Read More »