Home / Opinion (page 4)

Opinion

DJE NË PRISHTINË NUK RA VEÇ QEVERIA “KURTI” PËRKOHËSISHT RANË SHPRESAT E SHQIPTARËVE?!

Shkruan: Fadil Shyti  ​ Kosova, pas 6 Tetorit 2019, filloi të merr rrugën për së mbari, por reaksioni brendshëm i tërbuar në bashkëpunim me reaksionin e jashtëm, nuk lanë gur pa lëvizur për ta minuar lirinë, barazisë, drejtësinë, zhvillimin e ...

Read More »

LISTA SERBE!

Fatmir Brajshori-Tushi Një gjë nuk po mundem që ta kuptoj ose „ gabimisht“ po e kuptoj?! Lista serbe nuk e kishte votuar qeverin Kurti! Lista serbe votoj për shkarkimin e qeveris Kurti! Interesante! Tashti, nëse qeveria Kurti nuk ka qenë ...

Read More »

Vota kundër Qeverisë Kurti, është votë për ndarjen e Kosovës

25 Mars 2020 Liri Loshi Ju, të nderuar deputetë, që nuk e kuptoni sot se rrëzimi i qeverisë Kurti është thikë pas shpine për shtetin e Kosovës, këtë gjë do ta kuptoni nesër, kur me të njëjtin presion Amerika e ...

Read More »

Në përballje gjarpëri dhe hardhuca kundër luanit

Dedë Preqi Një përballje jo normale politike po zhvillohet në këto momente të vështira në Kosovë, po sikur gjarpëri dhe hardhuca i shtojnë helm njëri-tjetrit, duke iu vërsulur luanit, i cili qëndron i pozicionuar në realitetin e vet, por mohimi i ...

Read More »

Mr. President Trump, say, enough is enough !

22 Mars, 2020 Shkruan: Ali Mehmeti E di që nëse botohet ky shkrim, shumë nga lexuesit do të më quajnë antiamerikan, por ata që më njohin e dinë që nuk jam i tillë. Përkundrazi! Për dallim nga ky fakt, më ...

Read More »

Albin Kurti, kryeministër i Kosovës dhe ujqit e uritur për pasuri e pushtet

LDK e Isa Mustafës për një ministër pleshti është duke ja vënë flakën Kosovës LDK dhe Isa Mustafa janë duke u bërë për Kosovën më të rrezikshëm se virusi COVID-19 Nga Kur’ani famëlartë mësojmë se Zoti për sprovë njeriut i ...

Read More »

AGIM VELIUT IU BË ‘PUSHKATIM’ POLITIK!

    Dilaver Goxhaj Tiranë, 21 mars 2020 Gjatë konferencës për shtyp që dha Kryeministi Albin Kurti në mbrëmjen e datës 18 mars 2020, midis të tjerave arsyetoi edhe shkarkimin e ish-Ministrit të Brendshëm të Kosovës, Agim Veliu, duke e ...

Read More »

Origjina e pacifizmit rugovist

March 18, 2020   Dilaver Goxhaj Pacifizimi i një populli të tërë është rrymë politike kundër çdo lloj lufte, që predikon nënshtrim edhe kur je i pushtuar, me shpresë se do vijë një ditë dhe pushtuesi do të të mëshirojë ...

Read More »

Pse GJENDJEN e JASHTEZAKONSHME?

Muhamet Kelmendi Me shpalljen e gjenjes se tille, z.Hashim Thaci si President i vendit fiton kompetenca te gjera edhe mbi ekzekutiv, sepse Keshilli i Sigurise se Republikes se Kosoves drejtohet sipas nenit 231, parag.8 nga Presidenti i Republikes se Kosoves. ...

Read More »

A DUROHET KËSHTU?

Është i trishtueshëm fakti të shikosh dhe të mendosh, sesi me tokat tona shqiptare u bënë aq shumë pazare, dhe u krijuan disa shtete tjera ndërsa ne mbetëm kështu si jemi.! Nëse thellohemi në studimet e shumë autorëve të hauj ...

Read More »