Home / Opinion (page 20)

Opinion

Zgjedhjet presidenciale në Maqedoninë e Veriut

 29-04-2019    Abdulla Mehmeti AGJENDAT SERBE DHE RUSE NUK MUND TË JENË TË PRANUESHME PËR POPULLIN SHQIPTAR NË MAQEDONINË E VERIUT (Mbi filozofitë politike tepër të vjetruara, të deklasuara, jodemokratike, antihistorike dhe të pafuqishme për t’ia lënë kësaj radhe “këmbët e ...

Read More »

“BETEJA E KOSHARES” (II)

Gjeneral, ka dava Kosharja! Dilaver Goxhaj 27- 02 – 2019 Në të gjitha intervistat, analizat, shkrimet e ndryshme dhe debatat që janë zhvilluar dhe po zhvillohen sot e dhjetë vite resht rreth veprimtarisë luftarake 70 ditore prej Br.138 të UÇK-së, ...

Read More »

Kolonel Dilaver Goxhaj, “BETEJA E KOSHARES” (I) – Institucionet shtetërore në Kosovë të dala nga lufta ngriten një Gjykatë Ndërkombëtare të Posaçme kundër Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës që çliroi Kosovën! Qëllimi?

Prill 22, 2019 Kolonel Dilaver Goxhaj njëri ndër ekspertët më të shquar të Ushtrisë shqiptare, ushtaraku pedagog dhe ish-zv.shef i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së në shkrimin e sotëm kritik sjellë fakte të reja, sqarime profesionale mbi ushtrinë shqiptare dhe, ...

Read More »