Home / Opinion (page 2)

Opinion

Enver Shqipoja, ANTEU Shqiptar!

Shkruan: Fadil SHYTI Enver Shqipoja, ANTEU Shqiptar! -Shkëlqeu në histori, Komandanti kolos i pamposhtur ushtarak komunisti anti-fashist. -Ka léné gjurné té pashlyera djerse, gjaku dhe rrezeje: Politikan dhe diplomat i shquar, komunist i vendosur, i brumosur thellé me ideté kombétare ...

Read More »

A duhet t’i rehabilitojmë tradhtarët? Qershor 11, 2019 Ahmet Qeriqi Kulmin e garës me shpalljen e disa mijëra “dëshmorëve dhe heronjve” e ka shënuar ish kryetari invalid i Shqipërisë, Bujar Nishani,  i cili shpalli heronj pjesën më të madhe të ...

Read More »

Gjon Bruçi 12 June 2019 A RREZIKON KRIZA AKTUALE TË PËRSËRISË ’97-TËN? Disa nga analistët kanë pohuar se kriza aktuale nuk mund të precipitojë si ajo e nëntëdhjetë e shtatës. Se, sipas tyre mungon shkaku ekonomik, siç ishin vlerat monetare që ...

Read More »

Albin Kurti, lideri që i duhet Kosovës

09/06/2019 Lideri reformator që i duhet Kosovës, është vetëm Albin Kurti. Kështu ka vlerësuar profesori universitar, sociologu Fadil Maloku, i cili përmes një shkrimi pohon se, përveç Kurtit nuk shihet ndonjë personalitet tjetër që mund ta ndryshon “kursin” nga degradimi ...

Read More »

“BETEJA E KOSHARES”(VIII)

Faktet e dështimit nuk pushojnë së ekzistuari, por injorohen Dilaver Goxhaj Në serinë e shkrimeve, për të ashtuquajturën “Beteja e Koshares”, midis të tjerave kam theksuar, se tre janë çështjet që zotërinjtë drejtues të njësisë taktike GO-3 u largohen si ...

Read More »

KA RËNË VENDI NË DORË TË HORAVE!

Gjon Bruçi 10 Qershor 2019 Një aktor shkodran, në një skeç të interpretuar para disa kohësh, kishte një batutë të goditur. I habitur me sukseset si biznesmen të ish nxënësit të tij, që kishte përsëritur klasat e tetëvjeçares nga dy e ...

Read More »