Home / Opinion (page 13)

Opinion

“Beteja e Koshares” IV

Çdo gjë që kemi dëgjuar gjer sot për “Epopenë” e Koshares dhe për Br.128 janë opinione dhe jo fakte Nga Dilaver Goxhaj Në vijim të analizës ushtarake që po i bëjmë të ashtuquajturës “Beteja e Koshares”, jemi duke shfletuar edhe ...

Read More »

MESAZHI I DËSHMORËVE

 Shkruan; Gjon Bruçi Në Armatën e madhe të Dëshmorëve tanë, një vend të veçantë zënë Dëshmorët dhe Heronjtë e LANÇ, epokës më madhore e më të ndritur të historisë së shqiptarëve. Episodet heroike të këtyre Luftëtarëve, janë të pafundme dhe të ...

Read More »

Dy laperat!

Maj 3, 2019 Kimete Berisha 1. Çka të flet-rren. Por, fati i Hashim Thaçit është ‘më i vjetër’ se ai vet dhe ja që erdhi dita kur çdo gjë po ndyshon për të, aq shumë dhe aq papritur. Tani kanë ...

Read More »