Home / Lajme (page 50)

Lajme

PARADOKSI SHQIPTAR

Shkruan: Medai Shaholli Aktuale, Opinion Nga temat pak ose aspak të trajtuara në Maqedoni është edhe ajo profilizimit dhe pozicionimit të partive politike në spektrin politik. Të gjitha subjektet politike shqiptare në Maqedoni, janë pozicionuar djathtas. Nuk ka asnjë asnjë parti ...

Read More »

URIME FESTAT KOMBËTARE 28-29 TË NËNTORIT TË KUQ!

  Të nderuar studentë, punëtorë, intelektualë të rinj e të reja, pleq dhe të rinj; njerëz atdhetarë revolucionarë që keni bërë dhe po bëni përpjekje heroike për të bërë Shqipërinë Etnike,-Shqipëri të RIBASHKUAR, të lirë, të barabartë dhe të përparuar! ...

Read More »

PSE TË VRANË O ASTRIT DEHARI!?

  Nga Avni Dehari (Babai i dy dëshmorëve të atdheut) U hap lajmi, si rrufe! Lajm ugur, po për atdhe, E torturuan, pastaj e vranë Astrit Deharin, djalë bujar. Atje n´burg mbyllur me dry. Korba t´zi ia kanë mësy, U ...

Read More »

XHAFERI E HUMBI SIMITEN!

XHAFERI E HUMBI SIMITEN! Medai Shaholli Pas dështimit dhe debaklit me zbatimin e MO tashmë të ngordhur, Musa Xhaferi “ka humbur simiten”, dhe pritet që prokuroria speciale të jap mandatën për t’ia vënë prangat. Ashtu siç bëjnë të ditur mediet ...

Read More »

NJË SHQIPONJË QË MBAJË NË ZEMËR…

ig Shkruan: Sotir  Kosta  NJË SHQIPONJË QË MBAJË NË ZEMËR… Shqipëri, moj nënë e madhe,  këndo këngë  e harro halle,  Si flori të rrjedh nga zemra,  aty loti , aty kënga… Njëmijë këngë do këndoja, sa të isha,  sa të ...

Read More »

Sherr në mes të Rusisë dhe Norvegjisë!

Gëzim Mekuli Sherr në mes të Rusisë dhe Norvegjisë: Për vetëm 1 centimetër duhet të zhvendoset rrethoja milionëshe kufitare. Oslo. 30.09.2016 Kufiri shteterorë në mes të Rusisë dhe Norvegjisë duhet të zhvëndoset për 1 centimetër. Në një takim në Kirkenes, ...

Read More »