Home / Lajme (page 5)

Lajme

Nga Aktivitete e LVV!

+9 Lëvizja VETËVENDOSJE!  15 Mars 2019 Kryetari Albin Kurti dhe Sekretari për Marrëdhënie me Jashtë, Boiken Abazi, pritën sot në selinë e Lëvizjes VETËVENDOSJE! një grup të rinjsh nga Presheva, Medvegja dhe Bujanoci, të përbërë nga studentë, profesionistë të rinj ...

Read More »

REFERAT FALËNDERIMI

 Nga Veprimtar i pa lodhur që mbajti gjall” Karnevallet Iliri  Neshat Mehmedi Bozovcë, më 10 mars 2019 Të nderuar vëllezër e motra të pranishëm, anë e mbanë trojeve shqiptare: nga Republika e Shqipërisë, Republika e Kosovës dhe Republika Veriore e ...

Read More »

Lëvizja VETËVENDOSJE! ishte drejtpërdrejt.

  Konferencë për diskriminimin në punësim të grave Punë e pagë të dinjitetshme për secilën grua Në kuadër të muajit të gruas, sot, Lëvizja VETËVENDOSJE! mbajti konferencë për media në lidhje e diskriminimit në punësim të vajzave dhe grave. Anëtarja ...

Read More »