Home / Lajme (page 48)

Lajme

POLIFONIA E DËMSHME E OPOZITËS

Bashkimi i tri subjekteve kuvendare (parlamentare) për t’i kundërshtuar dy marrëveshjet e dëmshme dhe me rreziqe të paparashikueshme për Republikën e Kosovës ngjalli shpresën e popullit shqiptar në Kosovë për një shtet të pavarur nga Serbia dhe Sovran në marrëdhënie ...

Read More »

Ermira, pse veprove me kaq pabesi!

Ermira Mehmeti, mëtoni se jeni  përfaqësuese e shqiptarëve nga Lugina e Vardarit vs e Ish-Republikës Jugosllave të Maqedonisë. Por, rrena i ka këmbët e shkurtra, thotë populli, ti je një e shitur  për denar dhe privilegje te shefi juaj, në ...

Read More »

DJALOSHI QË ME GJAK E SHKROI HISTORINË

SHKRIM I RIBOTUAR Ky shkrim u botua për herë të parë më 21 Shkurt 1994 në revistën “Shqiponja e Horizonteve” që botohej në Överum të Suedisë. PËRVJETORË QË S´HARROHEN KURRË! (Armiqtë dhe tradhtarët duhet me plumba t´i qëllojmë!) (Bajram Bahtiri) ...

Read More »

Beqir Elshani: ANEKDOTA

1. FASULE ME POLITIKË Në telefon zhvillohet një bisedë familjare. – E dashur çka ke blerë për drekë? – pyeti bashkëshorti gruan e tij që kishte dalë në treg. – Kam blerë fasule dhe politikë, – u përgjigj gruaja. – ...

Read More »