Home / Lajme (page 30)

Lajme

Vetëvendosje! vazhdon të provokoj!

Është Vetëvendosje!, ajo që ka shkaktuar dridhjen e tokës në mes të kufirit Maqedoni – Kosovë – Serbi. Është mu kjo lëvizje politike, që për me shumë se 1 vit, po e destabilizon kufirin me Malin e zi. Tanimë kjo ...

Read More »

LEKA I MADH: PELLAZG-ILIR-SHQIPTAR

Aristidh Kola: ”Askush nuk na ka faj, se vetë i kemi verbuar sytë tanë, me duart tona’!” Leka i Madh ka folur Shqip dhe duhet të kuptohet si Shqiptar, edhe pse në atë kohë nuk kishte etni shqiptare, por kishte ...

Read More »

Riorganizimi i Veteraneve/anëve të UÇK-së

Shumë të respektuara Veterane dhe të respektuar Veteranë të tri luftërave të shenjta çlirimtare të UÇK-së! Ju Veterane dhe Veteranë jeni të shenjtëruarit e të Madhërishmit ZOT! Ju dua, sa veten! Ju Veterane dhe Veteranë, duhet të organizoheni në Shoqatë ...

Read More »

Pushteti i përfshirë nga frika

Ditët e qetësisë relative, krahasuar me atë që jemi mësuar të shohim e lexojmë, ndodhën disa “vogëlsira”. Vogëlsira, sepse buja e madhe mediale u fashitë, edhe pse këtë kohë relativiteti e përcollën, mohimi i historisë (1989-1992), me rastin e përvjetorit ...

Read More »

NËNAT QË VRASIN FËMIJËT

Shënim Nënat që vrasin fëmijët, kështu po e nisi tregimin. Në muajin prill të vitit 2013 në Australi ndodhi një tragjedi e rëndë që tronditi mbarë botën, për të cilën shtypi shkruante sipas ngjarjeve kronologjike për nënat që vrasin fëmijët. ...

Read More »