Home / Lajme (page 20)

Lajme

KËSHILLË URTËSIE NDAJ LËVIZJËS VETËVENDOSJE

Shkruan: Avdi Ibrahimi Kujdes dhe vigjilencë që të gjithë nga udhëheqja, aktivistë, anëtarë, simpatizantë, të Lëvizjes Vetëvendosje. Provokimet e një pasnjëshme nga PDK dhe LDK! Drejtësia e kapur në Republikën e Kosovës nga këto dy parti dhe satelitet e tyre ...

Read More »

Gazeta Intervista E VËRTETA BËN ARMIQ NGa Xhemil Zeqiri AKTUALITET E VËRTETA BËN ARMIQ NGa Xhemil Zeqiri Published on November 11, 2017 Dje në mbrëmje pata kënaqësinë të takohem me shokun tim të ideleve atdhetare Xhemil Zeqirin nga i cili mora ...

Read More »