Home / Lajme (page 10)

Lajme

Sipas Deklaratës së kombeve të bashkuara!

Eduan Uzairi Magjistër i të drejtës ndërkombëtare Zhelinë 17-02-2019 “Lehtësimi dhe respektimi i të drejtave dhe lirive të qytetarëve sipas Deklaratës universale” Sipas Deklaratës së kombeve të bashkuara, të vitit 1945 e cila u hartua nga 50 shtete të Botës, ...

Read More »

Shqipëria është në dorë të Linda Ramës

Gent Cakaj është i dashuri i vajzës Rea, Edi vetëm bindet e zografisë firma Ashtu si në Turqi, ku pushteitn e drejton familja presidenciale “Erdogan”, me dhëndurë, fëmijë, mbesa, baxhanakë e kunetër zyrtarë të lartë shteti, edhe qeverisja shqiptare është ...

Read More »