Home / Lajme

Lajme

Barsoleta: GJYKATA SPECIALE

Nga: Beqir Elshani 1. VENDOSJA NË GJERMANI – Më i miri baba, sapo u vendosa në Gjermani, gjeta punë, rrogën e kam 2000 euro? – tregoi i biri në facebook. – Të lumtë, bir! Nuk më tregove për qiranë e ...

Read More »

Hajnat i bashkon ideali i tyre

Sa më shumë e lexoj listën e numrave në foto, aq më pak e kuptoj se përse mësuesit janë në grevë. Problemi është sistemi, dhe një pjesë e këtij lloj sistemi është sindikata aktuale e tyre. Hallkat e sistemit korruptiv ...

Read More »

Anekdota: NOSTALGJIA

Autor: Beqir Elshani 1. MËSUESI ME FENER – Çka do të thotë shprehja “Mësuesi me fener”? – e pyeti veterani i arsimit kolegun e tij. – Shprehja “Mësuesi me fener” ka kuptimin e mësuesit që për shkak të mërgimit të ...

Read More »

A është Sindikata e Arsimit vegëI e PDK-së?

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Memli Krasniqi ka thënë se kryeministri Albin Kurti i ka mbyllur dyert e shkollave, e jo grevistët. Madje sipas tij, Kurti me qasjen e tij autoritare ndaj grevistëve po dëshiron që ta shndërroj ...

Read More »