Home / Intervista (page 7)

Intervista

Intervista – Aleksandre Lambert: Evropa e sabotoi historinë tuaj në Shekullin XIX, kur Ilirinë e quajti Ballkan   Ndonjëherë të lodhur nga vetvetja për shkak të atyre që mësojmë në jetën aktive, na vjen zor të pranojmë vendin ku të ...

Read More »

Intervistë ekskluzive: Afrim Morina “SHQIPËRIA, DESHËN S’DESHËN TRADHTARËT, DO TË BËHET!” (7) Pyetje: – Me politikanët që kemi në pushtet (andej e këtej kufirit), populli shqiptar është shumë i pakënaqur, po njësoj i pakënaqur është edhe me opozitën. Cila mund të jetë ...

Read More »

EKSKLUZIVE – Rrëfimi i Vito Kapos

EKSKLUZIVE – Rrëfimi i Vito Kapos August 24, 2016 14:59 Nga Xhevdet Shehu Këto ditë u takova, piva një kafe dhe bisedova me Vito Kapon. Ishte një takim i rastësishëm që u mundësua pas një telefonate të papritur nga miku ...

Read More »