Home / Intervista (page 5)

Intervista

EKSKLUZIVE – Rrëfimi i Vito Kapos

EKSKLUZIVE – Rrëfimi i Vito Kapos August 24, 2016 14:59 Nga Xhevdet Shehu Këto ditë u takova, piva një kafe dhe bisedova me Vito Kapon. Ishte një takim i rastësishëm që u mundësua pas një telefonate të papritur nga miku ...

Read More »