Home / Intervista (page 2)

Intervista

Sabit Brokaj: Rrënjët e një krize

February 26, 2019 Për politikanin e njohur Sabit Brokaj, rrënjët e krizës aktuale duhen kërkuar te marrëveshja e turpshme e prillit të vitit 2008 midis Ramës dhe Berishës, për ndryshimet kushtetuese në Kodin Zgjedhor. Sipas Profesor Brokajt, nëse nuk bëhet ...

Read More »

FORTIFIKIMI DHE BUNKERËT E SHQIPËRISË

  z.Dilaver, në shkrimin e datës 23 korrik, në “Dita” ju keni folur kryesishtë për armatimin dhe teknikën luftarake që ka pas udhtria shqiptare në periudhën e Luftës së Ftohtë, por nga komentet e ndryshme që janë shkruar për atë ...

Read More »