Home / Histori (page 23)

Histori

Ballina Histori Louis Arnaud: Filipi, Aleksandri dhe Aristoteli ishin shqiptar. Athinë, 19 dhjetor [1912] Shqiptarët që lexojnë Shekspirin – njoh nja katër a pesë -, prej disa javësh e kanë patur të pamundur për të mos sjellë e risjellë në ...

Read More »

AKTE VANDALIZMI MBI SHTËPINË E ALFABETIT

Shkruan: Medai Shaholli Sot në ditën e Alfabetit të Gjuhës Shqipe në Manastir, janë rikthyer sulmet vandale mbi shtëpinë muze të Kongresit të Alfabetit. -Falangat e shovinizmit maqedonas kanë thyer xhamat e hyrjes së Shtëpisë Muze, si përgjigje të konkretizuar ...

Read More »