Home / Histori (page 21)

Histori

Kryeministrat e Greqisë me origjinë shqiptare

13.07.2015 ( Nga Arkivi ribotim) Gjithnjë nga historia kemi mësuar se shqiptarët kanë bërë karrierë udhëheqëse politike në Turqi, Rumani, Itali, Egjipt. Por, shumë pak është shkruar dhe folur që shqiptarët ose grekët me origjinë shqiptare ishin shumë kryetarë dhe ...

Read More »

Shkruan: Fahri XHARRA Pse Serbia duhet të heshtë? kur e vej këtë pyetje e di edhe përgjigjën. Kjo është në nderin e saj që përfundimisht të bindet ,t`a bindë popullin vet se që të gjithë kanë qenë të mashtruar dhe ...

Read More »