Home / Histori (page 18)

Histori

PELLAZGËT KANË FOLUR DHE SHKRUAR SHQIP

Kohët e fundit kanë dalë shumë studiues, historianë dhe pellazgollogë amatorë që me hipotezat dhe argumentet e tyre, janë kundër tezave të deritanishme të prejardhjes së shqiptarëve dhe grekëve, por që nuk gjejnë mbështetje nga institucionet tona të specializuara shkencore. ...

Read More »