Home / Histori (page 16)

Histori

“Masakra” e Martaneshit

Nga Dilaver Goxhaj Armatës së atyre që urrejnë LANÇ-in e veçanërisht Brigadës I Sulmuese, Heroinë e Popullit, iu shtua kohët e fundit edhe gazetaxhiu i vjetër e me shumë përvojë në këtë drejtim, Mero Baze. Dhe kjo luftë mediatike bëhet ...

Read More »

Arianit Komneni!

Halil Kuliqi Gjergj Aranit Komneni lindi në vitin 1376 dhe vdiq në vitin 1470 në moshën 94 vjeçare. Ashtu si Bardhyli i Ilirisë (shek. IV p.e.s.) edhe Gjergj Araniti, ky luftëtar i madh deri në moshën 94 vjeç, kundërshtoi dhe ...

Read More »