Home / Lajme / Bacë Osman Zhitia

Bacë Osman Zhitia

HydajetHyseni.129x169.jpg
02,07,2020

About admin

x

Check Also

Një lajm i gëzueshëm dhe historik për shqiptarët vjen nga SHTËPIA E BARDHË

Nga: Ramazan Bekteshi Një lajm i gëzueshëm dhe historik për shqiptarët vjen...