Home / Author Archives: admin (page 3)

Author Archives: admin

 PDK KËRKESË PUBLIKE PËR PËRGJEGJËSI PENALE PËR FLASIFIKIM ME QËLLIM TË FSHEHJES SË KRIMIT

Raporti i ekspertizës zvicerane për rastin “Astrit Dehari” u mbajt i fshehur 4 muaj. Me kërkesë të Metush Birajt, prokuror i Republikës së Kosovës i ngarkuar për rastin Astrit Dehari”, Njësia Romande e Mjekësisë Forenzike të Qendrës Universitare Ramande të ...

Read More »

Bardhyl Mahmuti: Raporti zviceran për rastin “Astrit Dehari” është mbajtur i fshehur 4 muaj nga Prokuroria

31 Tetor 2019 Veprimtari i njohur shqiptar, dikur përfaqësues politik i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Bardhyl Mahmuti, i ka shkruar një letër kryeprokurorit të Shtetit, Aleksandër Lumezi, rreth raportit zviceran për rastin e vdekjes së aktivistit të Lëvizjes Vetëvendosje, Astrit ...

Read More »

DRITAN GOXHAJ: DËSHMITARËT E PROKURORISË SPECIALE ҪOJNË UJË NË MULLIRIN E ARMIKUT TË UҪK-së

Tiranë, 29 tetor 2019: U bë tashmë disa kohë, pothuajse prej fillimit të këtij viti, që Prokuroria Speciale në Kosovë po lëshon fletë-thirrje për shumë ish-pjesëtarë të UÇK-së, për t’u paraqitur në Prokurorinë Speciale në Hagë. Këto fletë-thirrje, në 99% ...

Read More »

Gjelat e kapur për fyti nga pushteti nuk mund të paralajmërojnë ditë të re për shqiptarët

Maqedoni   29/10/2019   Shkruan: Abdulla Mehmeti Me bashkimin e partive politike dhe faktorit shqiptar në Maqedoni duhet të bashkohen vlerat, jo mbeturinat e pushteteve të mëparshëm, të korruptuarit dhe dyshuarit për krime, tipat që të zezën mund ta bëjnë më ...

Read More »

NDRYSHIMET E MËDHA NUK VIJNË ME PJATA FLUTURUESE

Abdulla Mehmeti Ne shqiptarët jemi popull tepër euforikë dhe rrëmbehemi lehtë pas fitoreve të vogla. Në mungesë të rezultateve të mëdha ngushëllohemi edhe me rezultate të vogla. Fitoren e opozitës në zgjedhjet e fundit parlamentare në Kosovës, të udhëhequr nga ...

Read More »

Kapter, Baki Ejupi, shëmbëlltyrë për edukimin e brezave

30/10/2019 Dita e 29 Tetorit 2019, për Brigadën e Reagimit të Shpejtë të Batalionit të Tretë të Forcave të Sigurisë të Kosovës në Mitrovicë, solli dhembje të madhe, ku vdekja e rrëmbeu Kapter Bakiun, gjatë testimit të gatishmërisë kondicionale ushtarake. ...

Read More »

SHOVINIZMI DHE RACIZMI NDAJ SHQIPTARËVE NUK VJEN VETËM NGA TË HUAJIT, POR EDHE NGA VETË POLITIKANËT SHQIPTARË HIBRIDË

Abdulla Mehmeti I. Sipas një hulumtimi të bashkëpunëtorit të Institutit danez për punë të jashtme dhe politikë, Oliver Olsen, të publikuar më 19 shkurt 2007, dëshmohet se protestat e vitit 1997 në Shkup, kundër arsimit shqip, Fakultetit Pedagogjik me mësim ...

Read More »

SHQIPTAR LINDESH, NUK BËHESH, EDHE SIKUR TË KONVERTOHESH PËRDITË NGA NJËRI BESIM FETAR NË TJETRIN

Abdulla Mehmeti Popujt, sa më të lashtë që janë, më vështirë zgjohen. Kjo është çështje e modifikimit të gjenit. Racat meleze, kudo dhe përherë janë më të zgjuara. Me krijimin e kombeve dhe shteteve kombëtare të tyre, secili prej tyre ...

Read More »

Mexhuani:Qasje Historike

Nga Ragip Mexhuani:Qasje Historike Enver Hoxha kritikohet vetëm pse ka qenë burri më i madh i kombit  ] Enver Hoxha kritikohet vetëm se nuk guxo të lavdërohet nga perëndimi. E. Hoxha e kishte kritikuar perëndimin për copëtimin e Shqipërisë sdm. ...

Read More »