Home / Author Archives: admin (page 2)

Author Archives: admin

34 VJET PA ZOT SHTËPIE!

Gjon Bruçi Në pamundësi për të depërtuar në shtypin borgjez:   11 prill 1985 ! Shqipëria mbajti frymën, përkuli Flamurin dhe veshi rrobën e zisë! Kishte vdekur Prijësi, Krenaria Kombëtare, Rilindasi i kohëve moderne, Burri më i madh i shekujve ...

Read More »