Home / Author Archives: admin (page 170)

Author Archives: admin

Amerika e parë e Nolit

17/05/2018 “Shqipëria e jashtme” duhej të organizohej në mbështetje të përpjekjeve çlirimtare në “Shqipërinë e brendshme”. Noli pasqyronte vazhdimisht me shkrimet e tij veprimtaritë që zhvillonte mërgata irlandeze në Amerikë në ndihmë të lëvizjes kombëtare në atdhe. Shkruan: Enis SULSTAROVA, ...

Read More »

O toka ime e larë me gjak heronjësh!

Nga,Avdi Ibrahimi O toka ime e larë me gjak heronjësh e heroinash! T’i u dhe bukë edhe atdhemohuesve bukëshkelës, të cëlët hanë bukën e tokës sonë, hë i vraftë buka jonë o Zot! Janë këta që punojnë për të huajin, ...

Read More »

Kajtazi; PSD E DËSHTUAR QË NË START

Kryeredaktori i Gazetës Online Insajderi, Vehbi Kajtazi ka folur për Partinë Social Demokrate, tashmë të krijuar nga deputetët e larguar nga Lëvizja Vetëvendosje. Ai në Pressing ka thënë se deputetët e larguar nga kjo parti janë kapur për emrin e ...

Read More »

“Trojanët ishin Iliro-Dardan”

E shtunë, 22 Korrik 2017 Qytetërimi trojano-dardan, është një nga qytetërimet më të lashta dhe më të ndritura që kanjohur njerëzimi dhe së bashku me qytetërimet e Kretës dhe atë etrusk përbëjnë bazën e atij që quhet qytetërimi evropian, apo ...

Read More »