Home / Author Archives: admin (page 164)

Author Archives: admin

Vetëvendosje! vazhdon të provokoj!

Është Vetëvendosje!, ajo që ka shkaktuar dridhjen e tokës në mes të kufirit Maqedoni – Kosovë – Serbi. Është mu kjo lëvizje politike, që për me shumë se 1 vit, po e destabilizon kufirin me Malin e zi. Tanimë kjo ...

Read More »

LEKA I MADH: PELLAZG-ILIR-SHQIPTAR

Aristidh Kola: ”Askush nuk na ka faj, se vetë i kemi verbuar sytë tanë, me duart tona’!” Leka i Madh ka folur Shqip dhe duhet të kuptohet si Shqiptar, edhe pse në atë kohë nuk kishte etni shqiptare, por kishte ...

Read More »

Riorganizimi i Veteraneve/anëve të UÇK-së

Shumë të respektuara Veterane dhe të respektuar Veteranë të tri luftërave të shenjta çlirimtare të UÇK-së! Ju Veterane dhe Veteranë jeni të shenjtëruarit e të Madhërishmit ZOT! Ju dua, sa veten! Ju Veterane dhe Veteranë, duhet të organizoheni në Shoqatë ...

Read More »