Home / Author Archives: admin (page 160)

Author Archives: admin

Mrekullia shegë dhe lëkura e saj, si ta ruajmë Blerina Bombaj, dietologe klinike Shegët, pasi i qëroni mund t’i ruani në qeska të vogla në ngrirje deri në 3 muaj. Kështu mund t’i përdorni edhe në kosin e mëngjesit, në ...

Read More »

Åbent Brev

Åbent brev   De udenrigspolitiske ordførere i alle Folketingets partier   Den 28. november er det Albaniens selvstændighed, hvor albanerne traditionelt fejrer udråbelsen af en selvstændig albansk stat i 1912. Men i år er det ikke alle albanere som fester ...

Read More »

PËRDORIMI I ARRAVE TË NJOMA PËR ILAÇ

Musa XH Musai   PËRDORIMI I ARRAVE TË NJOMA PËR ILAÇ Arra e vendeve tona kanë shtrirje të madhe gjeografike në gjithë hapësirën e Gadishullit Ilirik. Arra si dru ka pamje impozante, është bimë drurore, e cila gjen përdorim shumë ...

Read More »

Ua prezantoj hartat e gjetura në Zvicër, ku Çakorri e Zhlebi janë me Kosovën   Shkruan: Ali K. Kelmendi Letër e hapur liderëve politikë dhe deputetëve të Kuvendit Juve liderë, qeveritarë, deputetë dhe, të gjithë ata që e mbështesin demarkacionin ...

Read More »