Home / Author Archives: admin (page 139)

Author Archives: admin

Çfarë pune bën Edi Rama?

Artan Kristo 14 Dhjetor 2018 Çfarë pune bën Edi Rama? Nga Artan KRISTO “Shpirt i babit, mos harxho kohën gjithe ditën në “Fejsbuk” e “Instagram”! Eshtë kohe e hubur kot. Nuk të japin asgjë rrjetet sociale! Puno për mësimet!”, qortova edhe sot ...

Read More »

Parapolitika dhe “opozitarizmi konstruktiv” i PSD

Sami Kurteshi 15 Dhjetor 2018 Parapolitika dhe “opozitarizmi konstruktiv” i PSD PSD, në cilësinë e “opozitës konstruktive”, sot arriti të shndërrohet në prijatare të kthimit të politikës së kriminalizuar institucionale në parapolitikë, bisht të kreut kriminal Institucional Hashim Thaçit. Tani e tutje, ...

Read More »