Home / Author Archives: admin (page 129)

Author Archives: admin

Abdulla Mehmeti LAJM PIKËLLIMI Sot, në moshën 88 vjeçare ka ndërruar jetë veprimtari, ish i burgusur politik në Goli Otok dhe veterani i arsimit, Sabri Ramizi, nga Shipkovica e Tetovës. Varrimi bëhet sot (e martë), më 26.03.2019, në orën 12:00, ...

Read More »