Home / Author Archives: admin (page 119)

Author Archives: admin

PARADOKSI SHQIPTAR

Shkruan: Medai Shaholli Aktuale, Opinion Nga temat pak ose aspak të trajtuara në Maqedoni është edhe ajo profilizimit dhe pozicionimit të partive politike në spektrin politik. Të gjitha subjektet politike shqiptare në Maqedoni, janë pozicionuar djathtas. Nuk ka asnjë asnjë parti ...

Read More »

URIME FESTAT KOMBËTARE 28-29 TË NËNTORIT TË KUQ!

  Të nderuar studentë, punëtorë, intelektualë të rinj e të reja, pleq dhe të rinj; njerëz atdhetarë revolucionarë që keni bërë dhe po bëni përpjekje heroike për të bërë Shqipërinë Etnike,-Shqipëri të RIBASHKUAR, të lirë, të barabartë dhe të përparuar! ...

Read More »

Kosova- Wer ist Avni Dehari ?

Kosova- Wer ist Avni Dehari ? Veröffentlicht am Freitag, 25. November 2016 14:17 Geschrieben von Max Brym Wir haben einige Leserbriefe zum Tod von Astrit Dehari am 5. November in Prizren erhalten. Eine deutsche Leserin fragte uns nach einigen biographischen ...

Read More »

AKTE VANDALIZMI MBI SHTËPINË E ALFABETIT

Shkruan: Medai Shaholli Sot në ditën e Alfabetit të Gjuhës Shqipe në Manastir, janë rikthyer sulmet vandale mbi shtëpinë muze të Kongresit të Alfabetit. -Falangat e shovinizmit maqedonas kanë thyer xhamat e hyrjes së Shtëpisë Muze, si përgjigje të konkretizuar ...

Read More »

Shokuese. Në Kralevë stërviten grupet terroriste në emër të Islamit 12 November, 2016 0 Nga Daim Hiseni, Kryetar i SHVL të UÇK-së Në mungesë të institucioneve tona të shëndosha, në mungesë të funkcionimit të drejtësisë dhe shtetit ligjor në njërën ...

Read More »