Home / Author Archives: admin (page 110)

Author Archives: admin

Gazetar, prokuror publik a polici – cili je ti?

Nga Redaksia MekuliPress 23 March, 2018 Ofendime, fletëarrestime, thirrje për burgosje, të pavërteta, përqeshje e etiketime të thëna nga punëtorët dhe nga bashkëpuntorët e televizionit Klan Kosova. Të gjitha këto të thëna nga gazetaria. A është e mundur kjo? Si ...

Read More »

Gjykata e Apelit të Kosovës në aktvendimin prej 10 faqesh ka evidentuar të gjeturat që e bindën të anulojë aktgjykimin e Gjykatës Themelore të Prishtinës me të cilin ishin dënuar me rreth 21 vjet burg 4 aktivistët e Lëvizjes Vetëvendosje lidhur me sulmin në Kuvendin e Kosovës.

20 MARS 2018, Instanca e dytë e drejtësisë duke vendosur sipas ankesave të mbrojtjes së të akuzuarve por edhe të Prokurorisë, ka gjetur se dispozitivi i aktgjykimit është i pakuptueshëm, i paqartë, dhe ekzistojnë kundërthënie në brendinë e tij për ...

Read More »