Home / Author Archives: admin

Author Archives: admin

550 vjet më parë, 8 komandantët që u rropën të gjallë nga turku

Aurel Plasari/ Ata ishin: Gjin Muzaka (kunat i Skënderbeut), Muzakë Komneni ose Muzaka i Angjelinës (nip i Skënderbeut), Vladan Gjurica (kushëri i Skënderbeut), Moisiu i Dibrës, Gjon Perlati, Nikollë Berisha, Gjergj Kuka dhe Gjin Maneshi. Ja si e tregon thesarmbajtësi ...

Read More »

GABIME TË RËNDA ZOR PËR T’ I PËRMIRËSUAR ME VENDOSMËRINË TONË DUHET T’I TEJKALOJMË ME ÇDO ÇMIM?!​

Shkruan: Fadil Shyti Shqiptarët dhe shqiptaret që i votuan dhe po i votojnë këta politikanë të LPAN-it, të papërgjegjshëm para popullit dhe atdheut, disa prej tyre përpara, gjatë dhe pas LÇ-re, u dëshmuan se ishin dhe janë MË HIÇËR SE ...

Read More »

Hashim Thaçi duhet të jep dorëheqje sa nuk është bër tepër vonë.

Xhemil Zeqiri Presidenti Hashim Thaçi dhe Kadri Veseli nuk kanë bërë asgjë progresiste të pëlqyeshme nga Perëndimi. Po kështu edhe Ali Ahmeti dhe Musa Xhaferi. Të gjithë këta, vetëm kur u emëruan në Shtab të UÇK-së, ku u afirmuan më ...

Read More »

Merita Hoxha Skenari për anulimin e takimit Kosovë-Sërbi, më 27 qershor në Shtëpinë e Bardhë, u bë nga SHBA! Është logjikë e thjeshtë! Kryeprokurori dhe prokurori i lëndës në Gjykatën Speciale janë amerikan. Kryeprokurori është i emruar nga Presidenti Donald ...

Read More »

Agamemnoni i vonuar mitologjik

Beqir Elshani 30, Qershor 2020 Babai ka të drejtë të ankohet dhe të kërkojë ndërhyrjen e organeve policore për hetimin e shkaqeve të vdekjes së të birit. Pastaj mund të kërkojë që ekipi mjekësor të zbulojë shkaqet e vetëvrasjes së ...

Read More »

Turneu hipokrit i Ramës në Prishtinë

30,06, 2020 Nga Andi Bushati Edi Rama ka përmbyllur me turneun e Prishtinës paradën e dyshimeve që po ngre prej një jave për efikasitetin, ndershmërinë dhe paanësinë e drejtësisë ndërkombëtare. Duke artikuluar sot pikpyetje për efikasitetin e saj në rastet ...

Read More »

Gazeta Franceze e sigurt mbas aktakùzën kundër Thaçit qëndojnë amerikanët

 29, 06, 2020 Gazeta franceze L’Opinion sot në një shkrim rreth Gjykatës Speciale për aktakùzën ndaj Presidentit Thaçi ka bërë me dije se prokurorët që kanë dorëzuar aktakùzën janë prokurorë amerikanë. “Më në fund, Jack Smith (Kryeprokurori), me ndihmën e ...

Read More »

BE-ja nuk e konsideron më Thaçin president të Kosovës

Hashim Thaçi  30, 06,2020 Zyrtarë të BE-së si duket nuk po e konsiderojnë më presidentin e Kosovës, një partner në procesin e dialogut. Dorëzimi i aktakuzën ndaj presidentit Hashim Thaçi, ka bërë që të ketë paqartësi rreth vazhdimit të procesit ...

Read More »

Trego Hashim Se Si I Keni Eliminuar Kundërshtarët Politik, Të LDK-Së, UÇK-Së E LPK-Së!

 29 Qershor, 2020   Naim Miftari FOL HASHIM Hashim! Me Gjermaninë dhe me rrymën nuk luhet ko… siç ke thënë se keni luajtur një kohë me amerikan, keq që nuk të kanë treguar “miqtë ndërkombëtarë” se qendra e botës nuk është ...

Read More »