Home / Opinion / Ana e errët dhe padukshme e rezilit Zharko!

Ana e errët dhe padukshme e rezilit Zharko!

 

Nedai Shaolli

Fijet e padukshme të rezilit Zharko me pushtetin dhe njerëzit e veshur me pushtet dëshmojnë për lidhjet e tij me botën e errtët kriminale të kryeqytetit dhe se shkarkimi i tij nga kreu i BFI-së është një shmangie përgjegjësie.
Kjo foto flet qartë për mbështetjen politike që ka rezili Zharko nga pushteti dhe lidhjet e tij me botën e padukshme të korrupcionit.
Dëfrimet dhe ndenjat argëtuese nëpër lokale me Katicën prokurorisë speciale, të shoqëruar dhe me alkool për një udhëheqës të fesë islame paraqet devijim të rregullave strikte qoftë duke shoqëruar një person që përdor alkool ose duke pirë dhe vetë, është gjest i shëmtuar i rezilit dhe i dënueshëm nga ana fetare.
Kjo foto është vetëm maja e ajsbergut e mëkateve dhe lidhjeve korruptive që ka rezili Zharko me pushtetin dhe mafjen urbane të ”dërzhavës” sonë MV.
Shkarkimi i tij nga kreu i BFI-së dhe zëvendësimi me një bashkëpuntor të tij vetëm sa e heq nga kreu i saj por që në prapaskenë do të mbaj penjtë e BFI-së edhe për shumë kohë.
Rezili Zharko, duhet të dal para drejtësisë dhe të japë llogari për të dëshmuar pasurinë e tij që ka ndërtuar gjatë kohës së qëndrimit në krye të BFI-së, sepse në të kundërtën kalimi në heshtje dhe shmangia e gjithë aferave korrutipe pa u gjykuar nga ana e drejtësisë për një institucion fetar paraqet precedent të rrezikshëm në të ardhmen me rezilë të tjerë.
Imazhi mund të përmbajë: 2 njerëz

 

 

About admin

x

Check Also

Dyluftimi i integristëve!

Shkruan: Medai Shaholli I ashtuquajturi ‘grupi i zjarrit’ brenda integristëve me protagonistë...