Home / Lajme / A KA MË QARTË SE KJO?!

A KA MË QARTË SE KJO?!

Shkruan: Dr. Abdulla Mehmeti
Çfarë identiteti kombëtar dhe interesi shtetëror mbrojnë këta protestues në Shkup, kush i manipulon këta të mjerë deri në shkallë të vetëshkatërrimit, shpërfytyrimit të identitetit të tyre kombëtar e shtetëror, me flamuj partiakë, flamuj me simbole të ndaluara sipas Marrëveshjes së Prespës, flamuj të ish-Republikës Socialiste Jugosllave të Maqedonisë, flamuj me simbolet e bolshevizmit sovjetik, duke e injoruar flamurin zyrtar të shtetit për të cilin çirren e bërtasin dhjetë ditë me radhë këta protestues para Qeverisë dhe Parlamentit të shtetit në Shkup?!
(14 korrik 2022)

About xhzeqiri

x

Check Also

‘Nuk dua të vdes për Putinin’, arrestohen qindra persona në protestën kundër mobilizimit

Qindra njerëz janë arrestuar në të gjithë Rusinë për protesta kundër mobilizimit...